«Ласощі» для шкіри

Олена Віталіївна Моїсеєва, головний лікар Медичної косметології «Анкор»:

— Ексклюзивна серія лікувальної косметики Cawiar Power від KLAPP — це унікальний омолоджуючий комплекс на основі екстракту чорної ікри осетрових риб. Тут працює прекрасно збалансований, дуже фізіологічний комплекс поживних і стимулюючих речовин. Широкий спектр амінокислот, натуральні поліпептиди, вітаміни і мікроелементи забезпечує швидкий і стійкий омолоджуючий ефект. Клітини шкіри отримують величезний життєвий потенціал і новий імпульс до регенерації.

Енергетичний коктейль

Головний редактор газети BEAUTYTIME Марина Ситник — особа непосидючість. Перебувати в постійному русі її змушує спрага пошуку цікавих людей і неординарних подій. Як будь-яка жінка, вона встигає переробити за день масу корисних справ. Як будь-яка інша, вона має право на відпочинок. Іноді просто необхідно зупинитися, віддихатися, розслабитися. І відчути на тілі легкий дотик рук косметолога. І наповнити організм силою, а шкіру енергією. Як не крути, а Новий рік — особливе свято, а душа так і просить чудес — великих і різних ...

«Хто воював, має право!» — жартує Олена Віталіївна Моїсеєва, головний лікар Медичної косметології «Анкор», приступаючи до проведення «смачненьке» процедури, яку обрала Марина. Чому вона вибрала для себе саме цей вид догляду? Відповідь проста: «По-перше, тому що я довіряю рекомендаціям свого косметолога. По-друге, тому, що косметика KLAPP містить натуральні інгредієнти. А по-третє, до Нового року залишилося зовсім небагато часу, а ця експрес-процедура дає швидкий і відчутний результат ».

Етап 1. Очищення

Для початку на шкіру обличчя, шиї та зони декольте легкими масажними рухами наносимо засіб для пілінгу. Наше завдання — м'яке, щадне очищення шкіри від ороговілих частинок епідермісу і підготовка її до сприйняття тих вітамінів і поживних речовин, якими ми будемо насичувати шкіру на наступному етапі процедури. Склад містить невисокі концентрації фруктових кислот і дрібні гранули жожоба, які допомагають механічному очищенню шкіри. Цьому ж сприяють і легкі погладжування. Через 5-7 хвилин засіб змивається водою за допомогою спонжів.

Відчуття: «Трохи пощипує шкіру, але це навіть приємно. І це ще не ікра! »

Етап 2. Активний концентрат

Перш ніж перейти до другого етапу процедури, ми застосовуємо тонік, до складу якого входять екстракт чорної ікри і пантенол. Це значно покращує структуру пористої шкіри. Апофеоз програми — активний концентрат. Прозорий гель легко поширюється по шкірі. Засіб має нейтральний аромат, але у Марини він чомусь асоціюється з «фіалковою свіжістю» .Екстракт чорної ікри тут виразно присутня: я навіть встигаю помітити крихітну частинку оболонки її зерна. До складу концентрату також входять екстракт водоростей, хітозан і запатентований комплекс Hydrolite. Таке поєднання дає очікуваний ефект: прекрасне зволоження, насичення шкіри мікроелементами, стимуляція механізму регенерації шкіри і значне поліпшення захисних властивостей шкіри.

Відчуття: «Приємне відчуття бадьорості. Наче після чашечки кави ... »

Етап 3. Масаж по масці

Крем-маска — справжні ласощі для сухої і чутливої ​​шкіри. Екстракт чорної ікри активізує синтез АТФ, що викликає ефект перетворення і накопичення енергії і відновлює здатність клітин шкіри до регенерації. До складу крему входять і інші корисні компоненти. Алое віра, масла мигдалю і макадамії пом'якшують і живлять шкіру. Комплекс Hydrolite забезпечує стійке зволоження. Сквалеон відновлює водно-ліпідну оболонку, призначення якої утримувати вологу і охороняти шкіру від несприятливого впливу ззовні. Для виконання цього етапу процедури наносимо на шкіру крем і по утворилася масці робимо класичний масаж — відразу або через 15-20 хвилин. Залишки видаляємо паперовою серветкою. Вмиватися не станемо, понесемо додому.

Відчуття: «Повне розслаблення, відчуття легкості».

Результат видно практично відразу: шкіра стала м'якшою, наповнилася сяйвом. Всього 3-4 процедури з інтервалом в 5-7 днів — і в новорічну ніч можна буде загадувати бажання з подвоєною енергією. На цей раз вони обов'язково збудуться, адже 31 грудня очікується молодик. А в молодика навіть приємні думки цілком можуть матеріалізуватися.

Текст: Інна Букрєєва

газета Beautytime